Hoe kan ik mijn verkoop voorbereiden?

Team Boeren & Buren -

• Klik eerst op de tab 'Bijeenkomsten' in het menu links van je Buurderij pagina.

• Klik op de knop 'De verkoop voorbereiden' bij de datum van je volgende Bijeenkomst. Zo kom je terecht op de lijst met Producenten die aangeduid hebben dat ze tijdens deze verkoop aanwezig zullen zijn.

• Klik op de knop 'producten kiezen' om een selectie te maken van de producten van je Producenten.

• Je kan op elk moment je selectie opslaan.

• Om alle producten van een Producent uit te kiezen, klik je op de knop 'alles selecteren'.

• Als je een specifiek product wilt kiezen, klik dan op het groene vinkje. Je kan ook het productfiche (titel en beschrijving van het product) wijzigen door op het icoontje onder het vinkje en kruisje te klikken.

• Om een product deselecteren, klik je op het rode kruisje.

• Je kan de orde van de weergave van je Producenten veranderen, door op de twee pijltjes te klikken die je links naast de naam van je Producent ziet en daarna het blokje verplaatsen naar de gewenste positie.

• Zodra je alle Producenten geselecteerd hebt, hoef je alleen nog maar een leuk openingsbericht schrijven! Tijdens de hele Verkoop zal dit bericht te zien zijn op de startpagina van de Buurderij en zal hen ook via email toegestuurd worden. Je kan op de knop 'opslaan' klikken om de verkoop later te starten. Ben je klaar? Klik dan op de knop 'de verkoop starten'!

Als je het openingsbericht nog wilt veranderen nadat je de verkoop al hebt gelanceerd, stuur dan een mailtje naar helpdesk@boerenenburen.be met de aanpassingen die je graag wilt doorvoeren.