Ik ben onlangs lid geworden, maar ik zie de verkopen niet

Team Boeren & Buren -

Misschien ben je nog niet in een Buurderij uit je buurt ingeschreven!

Meld je even aan via je Boeren & Buren account op de website. Indien je het volgende scherm ziet verschijnen, ben je nog niet ingeschreven in een Buurderij. Je zal dan de verkopen nog niet kunnen zien en ook geen emails toegestuurd krijgen.

Om je in te schrijven, druk je op de knop 'lid worden van een Buurderij'. Daarna word je doorverwezen naar een kaart, waar je je adres kan ingeven. Vervolgens kan je op de kaart dubbelklikken op het Buurderij-icoontje van een Buurderij in je buurt, of de pagina nog even naar beneden scrollen. Daar zie je dan een overzicht van de dichtsbijzijnde Buurderijen, waar je ook op kan klikken.

Zodra je op de naam van een Buurderij klikt, kom je op de startpagina van de Buurderij terecht, waar je de openingsuren van de Buurderij, het adres en de contactgegevens van de Buurderij-Verantwoordelijke terugvindt. Als je daarna klikt op 'lid worden van deze Buurderij', ben je ingeschreven!

Je zal vanaf nu op de hoogte gehouden worden van de start van de verkopen via email, en via de pagina kunnen bestellen voor de volgende bijeenkomst. Veel plezier op de Buurderij!