Ik wil geen e-mails meer ontvangen / Ik wil mijn account verwijderen

Team Boeren & Buren -

Je kan zelf aangeven in je account welke berichten je nog wenst te ontvangen van Boeren & Buren. Als je klikt op het vinkje naast je naam in de rechter bovenhoek van je account en je gaat naar 'Meldingen', kan je daar aangeven welke berichten je nog wenst te ontvangen betreffende de verkopen die worden georganiseerd in de Buurderij(en) waarbij je bent aangesloten. Zo kan je op elk moment in de toekomst toch opnieuw instappen.

Wens je dat je e-mailadres en gebruikersprofiel helemaal worden verwijderd uit ons systeem? Als je klikt op het vinkje naast je naam in de rechter bovenhoek van je account en je gaat naar 'Account', zie je helemaal onderaan de pagina (onder de knop 'Opslaan') staan 'Mijn account sluiten'. Als je daarop klikt, wordt nog een extra bevestiging gevraagd van het feit dat je je account wenst te sluiten. Zodra je op deze knop geklikt hebt, is je uitschrijving compleet.

Als je zou beslissen om het netwerk van Boeren & Buren te verlaten, is het belangrijk voor ons om te weten waarom. Zou je ons even de reden willen laten weten via helpdesk@boerenenburen.be of helpdesk@boerenenburen.nl? Alvast bedankt!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    nicole eppenberger

Het lijkt wel een grap. ik kan geen buurderijen vinden in de buurt behalve naar het schijnt mijn eigen adres in de vorm van een blauw stip. ik vond het initiatief wel aanspreken maar niet om er een te beginnen. Het lijkt heel nep zo! En dan moet je ook nog ik weet niet wat allemaal ondernemen om er eventueel mee te stoppen. iets waar niet eens mee begonnen kan worden. Geen bestellingen, geen verzamelplekken? Jammer van een goed idee