Ik wil geen e-mails meer ontvangen / mijn account verwijderen

Team Boeren & Buren -

De berichten die je ontvangt van Boeren & Buren instellen, kan eenvoudig door deze stappen te volgen:

1) Meld je aan met je account op www.boerenenburen.be
2) Je ziet nu de startpagina van jouw Buurderij en kan rechts bovenaan klikken op je naam en dan op "account".
3) Klik dan op het vierde luik "Meldingen".
4) Vink nu aan welke meldingen je wil ontvangen. De bestelbon sturen we je sowieso op bij het begin van een bijeenkomst, maar enkel als je een bestelling hebt geplaatst uiteraard.
5) Klik onderaan op "opslaan" en deze instellingen worden meteen van toepassing.

Wens je echt dat je e-mailadres en gebruikersprofiel helemaal worden verwijderd uit ons systeem? Dat kan, helemaal onderaan in het tweede luik, onder "account" wanneer je rechtsboven op je naam hebt geklikt. "Mijn account verwijderen" en vervolgens op de oranje knop "ik ben zeker dat...".

Als je zou beslissen het netwerk van Boeren & Buren te verlaten, dan is het belangrijk voor ons om te weten waarom. Het zou leuk zijn om dat ook van je te horen via helpdesk@boerenenburen.be of helpdesk@boerenenburen.nl en we zullen je missen!