Hoe stel ik mijn producten beschikbaar voor een Buurderij?

Team Boeren & Buren -

Hoe stel ik mijn producten beschikbaar voor een Buurderij?

Ga naar je Producenten-account en klik op 'Producten'.

Nu krijg je een overzicht van je producten en de aanbiedingen die er aan gekoppeld zijn. Je kan zien welke aanbiedingen (niet) beschikbaar zijn voor de verkoop, evenals de voorraad voor elke verkoop.

Door te klikken op de naam van een product kan je kiezen welke Buurderijen het betreffende product kunnen selecteren voor hun verkoop.

Vink de Buurderijen aan die toegang zullen krijgen tot het product en klik vervolgens op 'Opslaan'.

De knoppen links bij elke aanbieding laten je toe om de beschikbaarheid van de betreffende aanbieding voor de verkoop te wijzigen (aan of uit te zetten).

Opmerking: Zodra een aanbieding beschikbaar is voor verkoop, kan deze automatisch worden aangeboden in alle Buurderijen waarbij je bent aangesloten en die een verkoop hebben die lopend is of in voorbereiding.

Al je producten worden standaard aan de verkoop aangeboden met een onbeperkte voorraad.

Om aan te geven dat slechts een beperkt aantal eenheden beschikbaar is voor de verkoop, klik je op de aanbieding. Vervolgens vink je 'Een beperkte voorraad instellen' aan.

Je kan dan de gewenste waarde ingeven om je beschikbare voorraad te bepalen. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

Je kan daarna het aantal beschikbare eenheden rechtstreeks via de hoofdpagina aanpassen. Elke wijziging wordt automatisch opgeslagen.

Opgelet: Denk er aan om de voorraad van je producten goed na te kijken. Als de voorraad gelijk is aan 0, zal de aanbieding als niet beschikbaar verschijnen in de verkopen.

Daarom kan je je producten filteren door het criterium 'Enkel aanbiedingen met voorraadniveau 0 weergeven' te gebruiken.