Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Team Boeren & Buren -

Dit heb je nodig om een bestelling te bevestigen:

- Een gewone (debet) bankkaart met het Maestro logo en je kaartlezer om online betalingen mee uit te voeren.

- Of een kredietkaart (VISA of Mastercard).

Volg de volgende stappen:

STAP 1:
Klik op je winkelmandje en op ‘je bestellingen bekijken’. Zodra je je bestelling hebt nagekeken, klik je op ‘deze bestelling bevestigen’.

STAP 2: Als je voor het eerst bestelt, verschijnt er nu een scherm dat je vraagt om je persoonlijke gegevens aan te vullen. Je telefoonnummer, adres en geboortedatum zijn allemaal verplichte velden. Klik daarna op het kleine vakje onderaan de pagina links van ‘Ik accepteer de algemene voorwaarden’, en tenslotte op ‘doorgaan’.

STAP 3: Vervolgens word je naar een beveiligde pagina geleid, waar je jouw kaartgegevens kan  ingeven:

- Geef je kaartnummer in. Indien het een Maestro kaart betreft (met 17 nummers), wordt het veld met de beveiligingscode (CVC) automatisch grijs gekleurd en moet je dit niet invullen.

- Als je met een kredietkaart betaalt (Visa of Mastercard) geef je de 16 nummers van je betaalkaart en de beveiligingscode in (deze drie-nummerige CVC code vind je op de achterkant van je kaart, naast je handtekening).

Je kan je kaartnummer laten onthouden, zodat je deze opnieuw kan gebruiken voor je volgende bestelling. Je kan ook meerdere kaarten registreren en uitkiezen welke je het liefst wilt gebruiken voor je huidige betaling.

STAP 4: Klik dan op de groene betaalknop onderaan die de totale som van je bestelling weergeeft. Je wordt nu naar de betalingspagina van je bank doorverwezen. Volg hier de verdere instructies op het scherm en haal eventueel je kaartlezer of digipass erbij.

STAP 5: Een paar minuten na de bevestiging van de bestelling, zal je in je mailbox een bericht ontvangen dat je betaling goed ontvangen is.

Proficiat, je eerste bestelling is nu gelukt!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

2 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    Romain Maes

Ik geraak niet binnen om te bestellen  die bestelbon is niet op mijn naam

• 0
    Avatar
    Team Boeren & Buren

Beste Romain,

Je probleem/vraag is me niet helemaal duidelijk.

Kan je ons wat meer uitleg doorsturen naar helpdesk@boerenenburen.be ? Dan zorgen we voor een passend antwoord.

Met vriendelijke groet,

Hannes van Boeren & Buren.