Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Team Boeren & Buren -

Dit heb je nodig om een bestelling te bevestigen:

- Een normale bankkaart met het Maestro logo en je kaartlezer om online betalingen mee uit te voeren

- Of een kredietkaart (VISA of Mastercard).

Volg de volgende stappen:

STAP 1:
Klik op je winkelmandje en op ‘je bestellingen bekijken’. Zodra je je bestelling hebt nagekeken, klik je op ‘deze bestelling bevestigen’.

STAP 2: Als je voor het eerst bestelt, verschijnt er nu een scherm dat je vraagt om je facturatie-gegevens in te voeren. Je telefoonnummer, adres en geboortedatum zijn allemaal verplichte velden. Klik daarna op het kleine vakje onderaan de pagina links van ‘Ik accepteer de algemene voorwaarden’, en tenslotte op ‘doorgaan’.

STAP 3: Vervolgens word je naar een beveiligde pagina verder geleid, die je vraagt om je kaartgegevens in te geven:

- Als je een gewone bankkaart gebruikt met het Maestro logo, klik dan op het logo van Maestro en geef daarna de 17 nummers op je betaalkaart in. Het veld met de beveiligingscode (CVC) wordt automatisch grijs gekleurd en moet je niet invullen.

- Als je met een kredietkaart betaalt, klik dan op het logo van Visa of Mastercard en geef daarna de 16 nummers van je betaalkaart en de beveiligingscode in (deze drie-nummerige code vind je op de achterkant van je kaart, naast je handtekening)

Je kaartnummer kan steeds onthouden worden, zodat je deze opnieuw kan gebruiken voor je volgende bestelling. Je kan ook meerdere kaarten registreren en uitkiezen welke je het liefst wilt gebruiken tijdens je openstaande betaling.

STAP 4: Klik dan op de groene betaalknop onderaan die de totale som van je bestelling weergeeft. Je wordt nu naar de betalingspagina van je bank doorverwezen. Volg hier de nieuwe instructies op het scherm.

STAP 5: Een paar minuten na de bevestiging van de bestelling, zal je in je mailbox een bericht ontvangen dat je betaling goed ontvangen is.

Proficiat, je eerste bestelling is nu gelukt!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

2 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    Romain Maes

Ik geraak niet binnen om te bestellen  die bestelbon is niet op mijn naam

• 0
    Avatar
    Team Boeren & Buren

Beste Romain,

Je probleem/vraag is me niet helemaal duidelijk.

Kan je ons wat meer uitleg doorsturen naar helpdesk@boerenenburen.be ? Dan zorgen we voor een passend antwoord.

Met vriendelijke groet,

Hannes van Boeren & Buren.