Hoe lid worden en een eerste keer bestellen?

Team Boeren & Buren -

Op de Buurderij wordt het aanbod zo lokaal mogelijk samengesteld! Elke Buurderij werkt dus met andere Producenten, van uit de buurt. Daarom is het handig om eerst een account aan te maken en dan lid te worden van de dichtstbijzijnde Buurderij om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Surf eerst naar www.boerenenburen.be of naar www.boerenenburen.nl

STAP 1: Maak je account aan door rechtsboven op de knop "Bestellen" te klikken, en daarna onderaan op "Maak je account aan". Je geeft dus nog geen naam en login, want het is je eerste keer op de pagina; indien je al een account hebt, kan je meteen "Aanmelden". Volg nu gewoon de instructies op het scherm en geef de nodige gegevens in.

STAP 2: Nu kan je je aanmelden.

STAP 3: Ga op zoek naar de dichtstbijzijnde Buurderij. Op de startpagina zie je een grote kaart met alle Buurderijen, als je een beetje naar beneden scrolt. Zoom in of uit, kies de Buurderij uit jouw buurt uit en klik er op. Het blauwe puntje geeft je eigen geolocatie aan. Vervolgens klik je op "Deze Buurderij bekijken" om verder te gaan.

STAP 4: Je bevindt je nu op de pagina van jouw Buurderij. Klik hier op "Lid worden van deze Buurderij" om op de hoogte te worden gehouden van de verkopen en activiteiten. Je kan nu de laatste berichten op het prikbord bekijken, een bestelling plaatsen voor de volgende Bijeenkomst, de Boeren hun profiel bekijken, enzovoort.

STAP 5: Om te bestellen klik je op de oranje knop ‘producten kiezen’ in het midden van het scherm.

Als de verkoop van deze week net werd afgesloten, kan het zijn dat die knop er momenteel even niet staat. De Buurderij-Verantwoordelijke is dan bezig met de voorbereiding van de volgende online verkoop en zal die zeer binnenkort lanceren.

STAP 6: Nu kan je de producten selecteren die je tijdens de volgende Bijeenkomst wenst te ontvangen. Bovenaan kan je ze organiseren per productcategorie om een beter overzicht te krijgen van het aanbod. Je kan ook filteren op bioproducten, door het gelijkgenoemde vakje rechts aan te vinken.

Klik op de groene knop "+" om je producten te selecteren. Hier kan je de hoeveelheden en aantallen aanpassen. Om een product te verwijderen kan je het op 0 zetten en dan verdwijnt het uit je winkelmandje. Soms kan je kiezen, als het product in verschillende hoeveelheden wordt aangeboden (vb. per kg en per halve kg).

Je vindt er ook de meest bestelde producten in de Buurderij, de selectie van de Buurderij-Verantwoordelijke, etc. om je te helpen met snel kiezen.

STAP 7: Klik daarna op de groene knop (rechtsboven) het "Winkelmandje" en daarna op "Deze bestelling bekijken en bevestigen". Als je zeker bent dat je winkelmandje volledig is, klik je op de knop "Deze bestelling bevestigen".

STAP 8: Betaal met je Maestro of kredietkaart via de betaaldienst. Vul je kaartnummer en de nodige gegevens in. Gebruik je Maestro, dan mag je het vakje voor de beveiligingscode gewoon openlaten. Wanneer je dan op de groene knop "Betalen X€" onderaan klikt, word je doorverwezen naar de gebruikersinterface van je bank voor online betalen ter bevestiging met je kaartlezer.

STAP 9: Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je bestelling. De dag voor de Bijeenkomst krijg je tenslotte je definitieve bestelbon doorgestuurd, met bestelnummer. Je kan deze meenemen tijdens de Bijeenkomst op je smartphone of thuis nog even uitprinten.

STAP 10: Kom langs op je Buurderij en haal je producten op, sla een praatje met Buur of Boer en geniet van al dat lokaal lekkers!

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.