Kies voor een levering bij je thuis

Team Boeren & Buren -

Bestel in je Buurderij en laat je producten bezorgen op het adres van je keuze. Opgelet, deze extra dienstverlening wordt nog niet aangeboden in alle Buurderijen.

1. Vul je winkelmandje

2. Klik op Deze bestelling bekijken en bevestigen

3. Klik op Kies een leveringsadres

4. Selecteer de bezorgoptie die je verkiest. Er kunnen extra kosten worden aangerekend, indien van toepassing staan deze duidelijk aangegeven.

5. Volg de instructies op om je adres, je beschikbaarheid en je contactgegevens door te geven aan de bezorger

6. Klik op Deze bestelling bevestigen

7. Klik op Verdergaan om naar de betaalpagina te gaan